Symposier

Dansk Selskab for Adipositasforskning (DSAF) – Årsmøde 2019

Kære interesserede,
Bestyrelsen vil igen indbyde til årsmøde i DSAF, igen i år i Nyborg.

Temaet er:
Obesity:
From primary prevention to bariatric surgery
og programmet omfatter spændende foredrag fra førende forskere.
Abstract-konkurrence:
Bestyrelsen opfordrer især yngre forskere til at indsende abstracts, idet det igen i år vil være muligt at præsentere egne forskningsresultater. Der vil i år være to priser á hhv. 5000 kr. og 2500 kr. til de to bedste abstracts (se ”guidelines for abstracts”).

Abstract deadline er 20. september 2019.
Mødet afholdes fra fredag den 15. november 2019, kl. 10.00 til lørdag den 16. november 2019, kl. 12.00, og det foregår på Hotel Sinatur (http://www.sinatur.dk/hoteller/hotel-storebaelt/hotel).

Tilmeldingsfristen er den 27. september 2019.

Ud over det faglige program, ser vi som altid frem til socialt samvær mellem de mange faggrupper, som til dagligt arbejder med adipositas.

Prisen for hele arrangementet: videnskabeligt møde, mad og overnatning i enkeltværelse, er 1500 kr. (2300 kr. for ikke medlemmer) og 750 kr. for yngre medlemmer (< 40 år) med et accepteret abstract. Endelig kan du vælge kun at deltage én dag og dette vil koste 900 kr. Vi håber igen på at se rigtig mange af jer! Mange hilsner DSAFs bestyrelse Tilmelding: Tilmelding kan kun ske online. På selskabets hjemmeside, www.dsaf.dk/møder/tilmelding finder du tilmeldingsskema. Tilmeldingen er bindende og følger først-til-mølle princippet.